Skopiuj link story
W TikToku otwórz potrzebną story, dotknij Udostępnij i wybierz Kopiuj link, póki widoczna.
Zapisuj historie z TikToka anonimowo, dopóki są dostępne.
Historie z TikToka znikają po 24 godzinach, więc zapisuj je z wyprzedzeniem.
W TikToku otwórz potrzebną story, dotknij Udostępnij i wybierz Kopiuj link, póki widoczna.
Skopiuj link do historii i wklej go w polu powyżej. Nie trzeba instalować żadnej aplikacji.
Kliknij Pobierz, a historia zostanie zapisana na twoim urządzeniu w formacie MP4, bez znaku wodnego.
Historie są dostępne tylko przez 24 godziny i mogą zniknąć szybciej, niż zdążysz wrócić i je pobrać. W historiach często pojawiają się newsy, chwile z życia, podróże lub inne treści, które chcesz obejrzeć jeszcze raz później. Pobierz potrzebną historię w formacie MP4 na telefon lub komputer.
Funkcje wbudowane w TikToka nie zawsze pozwalają na zapisywanie. Nasze narzędzie online działa prosto w przeglądarce: wystarczy wkleić link do historii i otrzymać plik, który możesz zapisać na telefonie lub komputerze.
Korzystaj z pobranych historii odpowiedzialnie, mając na uwadze prawa autora. Do użytku osobistego pobranie historii jest zwykle prostsze niż próba ponownego jej znalezienia po zniknięciu.
Jeśli chcesz udostępnić lub ponownie opublikować treść, upewnij się najpierw, że masz zgodę autora.
Używaj do osobistego archiwum, doganiania przegapionych transmisji i hodowania wspomnień.
Nie używaj TikSnap do zbierania cudzych historii, rozpowszechniania plotek ani odsprzedaży treści.
Szanuj autora: jeśli masz wątpliwości, najlepiej najpierw zapytać go o zgodę.
Downloader TikSnap działa wyłącznie z linkami publicznymi. Nie pobierze treści prywatnych, usuniętych ani niedostępnych. Przetwarzanie zaczyna się od razu po wysłaniu linku przez nasz formularz, więc zapisanie historii zajmuje zwykle kilka kliknięć.
Interfejs pozostaje prosty: jedno pole na link, jeden przycisk i przejrzysty, wygodny design. Narzędzie dobrze działa zarówno na komputerze, jak i na smartfonie, bez dodatkowych kroków.
Pobieranie odbywa się przez nasz serwer, więc nigdy nie musisz logować się do TikToka ani udostępniać dostępu do swojego profilu.
Twoje konto nigdy nie pojawia się na liście widzów, zapytania do TikToka są wysyłane bez twojego profilu.
Wszystko działa bezpośrednio w przeglądarce. Nie trzeba instalować żadnej aplikacji ani dodatkowego oprogramowania.
Historie zapisywane są w oryginalnej jakości. Wideo pozostaje wyraźne, a ruch płynny i w wysokiej jakości.
Nie, nie logujesz się na swoje konto, więc twój profil nigdy nie pojawia się na liście widzów.
Nie, historie, których czas minął lub które zostały usunięte przez autora, nie są już dostępne pod linkiem. Pobrać można tylko historie dostępne w danym momencie.
Nie, narzędzie działa tylko z publicznie dostępnymi historiami. Historii z prywatnych profili nie da się pobrać.
Plik zapisywany jest na twoim urządzeniu. Na komputerze folder wybiera przeglądarka, zwykle jest to domyślny folder Pobrane.
Dostęp do publicznych treści nie wymaga logowania na konto, ale przepisy i regulamin TikToka różnią się w zależności od kraju, więc publikując lub udostępniając treści, miej na uwadze prawa autora.